Ipari betonpadló burkolat

Cégünk a padlókat a megrendelő meghatározása alapján vagy saját beszállítói körből származó felületkeményítő anyaggal teszi pormentessé és kopásállóvá. A beton tartóssága és keménysége évezredek óta ismert, szinte minden épület és terület alapjának kihagyhatatlan eleme. A benne rejlő lehetőségek miatt a jelenkor legközismertebb építőanyagává vált. A legújabb csiszolási és színezési technológiák megjelenésével esztétikus, könnyen takarítható, a külső hatásokkal szemben rendkívül ellenálló padlót és térbetont tudunk előállítani a megrendelő által választott felület elkészítésével.

Felület keményített (kéregerősített ) betonpadló

Az általunk alkalmazott felületkeményítő legfelső réteg biztosítja a nagy fokú igénybevételnek kitett cement alapú ipari padlók ellenálló képességét, teherbírását, magas kopásállóságát. Egyúttal csökkentjük a felületen kialakulható repedések, hajszálrepedések megjelenésének a lehetőségét az előírt igénybevételnek megfelelően, ezáltal jelentősen növeljük a padló élettartamát.

A padló felületét gyémánt korongos csiszolás után felfényezzük, és a színezési technológia által különösen ellenállóvá, szennyeződéstűrővé vált víztaszító felületet kapunk, mely esztétikusan dekorálható. Az eljárással a beton mikropórusait lezárjuk, ezáltal a külső hatásokkal szemben egy rendkívül könnyen takarítható, az erős igénybevételnek is ellenálló, a higiéniai követelményeket magas szinten kielégítő felületet készítünk. Felhasználhatósága emiatt az egészségügyi intézményektől az ipari létesítményekig terjed.