Műgyanta padlóbevonat, burkolat

Cégünk különböző iparágakban készít nagy terhelésnek kitett, kis karbantartás igényű, költséghatékony padlókat. A tervezés során felmerülő statikus terhelésekre adunk hathatós megoldást. Az ipari padló alapvetően mechanikai és kémiai hatásoknak kellően ellenálló, mely nem tartalmaz fugákat, ezáltal hézagmentes védelmet biztosít, így a strapabíróság mellett könnyen takarítható, felújítható, színe újabb réteggel megváltoztatható. Gyorsan, rugalmasan elkészíthető, kivitelezése egyedi igényekhez könnyen igazodhat. Strapabírósága és hosszú élettartama miatt a gazdaság minden területén használják az ipari létesítményeken túl a repülőtereken, kormányzati épületekben.

Műgyanta padlóbevonat / burkolat

Cégünk az ipari padozatokat általában műgyanta bevonati rendszerekkel alakítja ki, mivel ezek eleget tesznek a jó tisztíthatóság és pormentesség higiéniai követelményeinek. A műgyanta padlók, járófelületek mind az ipari, mind a kereskedelmi, mind a közösségi épületek területén a leginkább igénybe vett felületek. Szakszerű felmérés után, kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki igénybevételnek megfelelő, és a megrendelő esztétikai igényeit is kielégítő padlótípus kivitelezése. Fényes és matt kivitelben készítünk elektrosztatikusan vezetőképes (ESD), vegyszerálló, minősített környezetvédelmi rendszerek (WHG System), ivóvíz minőségi követelménynek megfelelő, élelmiszeripari engedéllyel rendelkező, hősokk tűrő, antibakteriális, repedésáthidaló, páraáteresztő, UV tűrő tulajdonságokkal rendelkező bevonatokat. Higiéniai adottságai miatt laborokban, kórházakban előszeretettel használják. Leggyakoribb ügyfeleink az élelmiszeriparból kerülnek ki, mivel felhasznált anyagaink rendelkeznek a hatályos egészségügyi engedélyekkel. Antisztatikus padlófelületek műgyanta felhasználásával olyan területeken kiválóak és nélkülözhetetlenek, ahol a legkisebb elektromos szikra is akár végzetes károkat tud okozni az adott területen, mégis fontos kitételek a vízzáró és hézagmentes felület mellett, hogy a padlónak nagy teherbírással is rendelkezni kell. Vegyszerálló padlófelületek műgyanta bevonása csarnokok, ipari és vegyipari létesítmények, élelmiszer-ipari speciális területek, közintézmények, parkolóházak csúszásmentes , vékony és önterülő, sav- és vegyszerálló burkolatai korszerű kivitelben.

Közlekedő utak vonalazása, burkolatfestés és egyéb megoldások a biztonsági szabályok figyelembevételével. További műgyanta típusokat egyedi, speciális felhasználási területeken készítünk. Az évek során szupermarketek, gyártócsarnokok, hűtőházak, raktárak, teremgarázsok, logisztikai központok, hulladék lerakók, benzinkutak és számos egyéb, különleges igénybevételnek kitett felületi igényű burkolatok használói bővítették a megrendelőink körét.