Rólunk

Cégünk 1991 -ben kezdte működését osztrák-magyar cégként, padlószerkezetek kivitelezésére specializálódva. Később jogutódként EUROKŐ Kft. néven 100% -ban magyar tulajdonú társaságként folyamatosan jelen vagyunk a hazai és a nemzetközi piacon. Nagy szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk, a munkáinkat az országhatáron belül és kívül egyaránt, nagy megbízhatósággal és elismeréssel használják.

Bővebben

Főként ipari ( élelmiszer-, könnyű-, nehéz- és vegyipar ), kereskedelmi, közösségi és védett műemlékek, épületek padlórendszereinek a kivitelezésével foglalkozunk. Kezdetekben dekoratív kőszőnyeg és epoxigyanta padlók antisztatikus és saválló kivitelben, majd márvány, gránit, terrazzo minták kivitelezésével foglalkoztunk gyémánt csiszolt technológiával. A piacvezető műgyanta és nagy szilárdságú, kopásálló burkolati anyagokat gyártók termékeinek alkalmazása, valamint a tapasztalattal és modern ismeretekkel is rendelkező munkatársaink garanciát jelentenek. A bevált és a legkorszerűbb technológiáknak megfelelő eszközparkunk biztosítja megrendelőink elvárásának a magas színvonalú , gyors és rugalmas kielégítését, melyet visszatérő ügyfeleink széles köre igazol.

A tervezést követő kivitelezést az átadásig szakképzett munkaerővel és szükséges feltétellel vállaljuk meglévő padlók felújítására, repedésjavításra és új padlók készítésére. Rugalmas munkarendben, gyorsan reagálunk a kis közösségi (100 – 500 m²) felkérésekre is, valamint az ipari (1.000 m² felett) megrendelésekre egyaránt. Alapvető számunkra, hogy a beruházók és generálkivitelezők részére a legteljesebb szolgáltatást biztosítsuk, amire szükségük lehet a munkájuk során. Igényes kivitelben, a határidő pontos betartásával és garanciavállalással a megrendelő által igényelt terhelésekre és kopásállóságra kínálunk megoldásokat, Önnek csak választania kell.

megbízható kapcsolat kialakítása érdekében készséggel állunk rendelkezésére, és jövőbeni eredményes együttműködés reményében bízzon meg bennünket! Ne feledje: A lába alá dolgozunk!